I de to læringsforløb ‘Bliv klar til fødsel og forældreskab som gravid’ og ‘Bliv klar til fødsel og forældreskab som partner’ møder du:

Jordemodertid
Jordemodertid er stiftet af jordemødrene Anna Neel Forchhammer og Anne Due Barslund, som begge har en fortid på Herlev Hospitals fødegang. I dag driver de sammen Jordemodertid, som tilbyder en bred vifte af hjælp til gravide og nybagte forældre, blandt andet fødselsforberedelse og ammekonsultationer.

Anna-Katherine Højland
Anna-Katherine Højland er jordemoder og psykolog med speciale i fertilitet, graviditet, fødsel, tilknytning og klinisk børnepsykologi. I sin klinik Center for Familiedannelse tilbyder hun behandling og hjælp til gravide, børn og familier – et særligt fokusområde i hendes arbejde er de perioder, hvor vi ønsker at få barn, venter barn, bliver forældre og danner familie.

Ellen Eldrup
Ellen Eldrup er sundhedsplejerske i Aarhus Kommune, hvor hun blandt andet er tilknyttet Mødrehjælpens indsats Unge Familier på Vej. Udover at være sundhedsplejerske er Ellen også uddannet babymassør.