Indhold produceret af fagpersoner

Artikler, videoer og podcasts er produceret sammen med professionelle rådgivere fra Mødrehjælpens rådgivning, og af eksterne samarbejdspartnere. Artiklerne er skrevet med udgangspunkt i de tanker, overvejelser og bekymringer, vi ved, at mange gravide og småbørnsforældre har. Hvis du har spørgsmål til vores indhold eller synes vi mangler at afdække specifikke emner, er du velkommen til at kontakte os via engodstart@moedrehjaelpen.dk.

Som gravid og nybagt forælder er der mange vigtige begivenheder, man skal huske på. Derfor har vi lavet en huskeliste, som du kan tilmelde dig. Her kan du se vigtige aftaler og mærkedage – og på den måde få hjælp til at huske på for eksempel jordemoderkonsultationer, lægebesøg og opskrivning til dagtilbud. Her kan du tilmelde dig Huskelisten. Hvis du har spørgsmål vedr. huskelisten kan du skrive til engodstart@moedrehjaelpen.dk.

Her på hjemmesiden kan du også finde information om Mødrehjælpens rådgivningstilbud og frivillige aktiviteter i vores lokalforeninger.

Engodstart.dk er en del af Egmont Fondens og Mødrehjælpens partnerskab 1000 Dage, som skal sikre, at alle børn lige fra fødslen trives og får alsidige muligheder for at lære og udvikle sig.