Aktiviteter

I Mødrehjælpens lokalforeninger kan du gratis deltage i aktiviteter og møde andre familier. Mødrehjælpens frivillige er værter og tilrettelægger aktiviteter, som understøtter dit barns udvikling, og som er hyggelige for jer at være med til. Se også hvor du kan handle lækkert børnetøj og finde aktiviteter for gravide småbørnsforældre hos andre organisationer.

Familie- og babycafé

I Familie-Babycaféen kan du møde andre småbørnsforældre. Her kan I dele erfaringer med hinanden og hygge jer sammen med jeres børn og Mødrehjælpens frivillige. Der er mange forskellige aktiviteter i caféen, der alle har fokus på dit barns udvikling og på tilknytning mellem dig og dit barn. Det kan for eksempel være babymassage, førstehjælp, motorik, sang & musik eller forskellige oplæg fra sundhedsplejersken.

Tilmeld dig via din lokalforening.

Er du nysgerrig på babymassage?

Vi har udviklet en række videoer til dig og dit barn, som hjælper dig godt i gang med babymassage. I videoforløbet viser Ellen, som er sundhedsplejerske og babymassør, hvordan du kan skabe en hyggelig stund for dig og dit barn med babymassage:

Leg og Bevægelse

Vi mødes en gang om ugen til Leg og bevægelse. Her tumler vi, synger sange, vender på hovedet og bruger alle vores sanser. Motoriske lege kan understøtte dit barn, når det skal lære at ligge på maven, krybe, kravle, stå uden støtte, gå, hoppe og løbe. Fokus på motorik og motoriske tumlelege kan på sigt hjælpe dit barn med at være modig til at indgå i lege med andre børn og motiverer generelt barnet til at bruge sin krop – fordi det er sjovt. Til Leg og Bevægelse har vi ofte aldersinddelte hold, der passer til børn fra 3 mdr.-ca. 2 år.

Tilmeld dig via din lokalforening.

Du kan finde Leg og Bevægelse i Mødrehjælpens lokalforeninger her:

Er du nysgerrig på motorik?

Vi har udviklet en række videoer til dig og dit barn, som hjælper dig med at lege motorik med dit barn. I videoforløbene viser Anna, som er psykomotorisk terapeut, hvordan du kan lege motorik sammen med dit barn:

Andre aktiviteter i Mødrehjælpens lokalforeninger

Mødrehjælpens lokalforeninger arrangerer mange forskellige aktiviteter og oplevelser for børnefamilier. I nogle lokalforeninger er der aktiviteter, som særligt er til småbørnsfamilier, for eksempel aktivitetsforløb for gravide og babymassage. Har du større børn, har vi også aktiviteter, der passer til dem, fx historieklub eller aktiviteter i naturen.

Links til nogle af de andre familieaktiviteter finder du herunder, hvor du også kan finde din nærmeste lokalforening og se udvalget af aktiviteter der.

Familiens Hus i Esbjerg og Høje-Taastrup

I Familiens hus kan du som gravid eller forælder under 30 år deltage i åbne arrangementer og aktiviteter, hvor du blandt andet kan møde andre og få inspiration til, hvordan du skaber den bedste start for dig, dit barn og din familie. Familiens Hus tilbyder også individuelt tilrettelagte forløb og uddannelses- og erhvervsvejledning. Familiens Hus er et samarbejde mellem Mødrehjælpen og hhv. Esbjerg og Høje-Taastrup kommune.

Mødrehjælpens børnetøjsbutikker

Gør en god handel og støt samtidig Mødrehjælpens arbejde for gravide og børnefamilier i Danmark. I Mødrehjælpens børnetøjsbutikker kan du købe velholdt børnetøj og børneudstyr eller give dine børns aflagte tøj nyt liv. Du kan finde kvalitetstøj, -sko, -legetøj, -udstyr og andre lækkerier til børn i vores fysiske butikker og via appen Reshopper.

Tilbud fra andre organisationer

Du kan også finde aktiviteter, frivillig støtte og netværk her:

Log ind

Log ind med din profil for at se gemte artikler, ansøge om babypakker og bruge Huskelisten.

Glemt password?

Angiv din e-mail adresse for at få tilsendt et nyt password.

Vælg nyt kodeord

Du er logget ind med et midlertidigt kodeord og skal derfor vælge et nyt kodeord.