Øvelsesprogram for dig der er nybagt mor

Øvelserne i videoen hjælper dig med at styrke og stabilisere kernen, herunder bækkenbund og mave, samt øge mobiliteten i ryg og bækken efter fødsel. De kan tilpasses til dine individuelle behov og udføres i et tempo, der passer bedst for dig.

Du kan gå i gang med at lave øvelserne, så snart du føler sig klar efter fødslen. Øvelserne kan udføres dagligt, hvis du har lyst, tid og overskud, og er gældende både for dig, der har født vaginalt, og for dig, der har født ved kejsersnit.

Husk det er vigtigt, du lytter til, hvad din krop kan klare. Mærk altid efter og tilpas øvelserne efter eventuelt ubehag eller smerter.

Om Klinik Underværk

Anette, Michelle og Mette fra Klinik Underværk er UroGynObs fysioterapeuter, der har specialiseret sig i behandling af smerter og komplikationer relateret til bækkenet, underlivet og bækkenbunden. Klinik Underværk er et behandlingssted og et tværfagligt klinikfællesskab bestående af forskellige fagpersoner, som har til hensigt at være der for dig før, under og efter graviditeten, og hjælpe dig med at finde den bedste løsning for dig og din families sundhed og trivsel.