Efter kejsersnit - supplerende øvelser

I videoen præsenteres fire forskellige øvelser med fokus på stræk og vejrtrækning, der kan udføres for at afhjælpe ubehag i dit ar og spændinger omkring dit ar.

Gennem kontrollerede bevægelser og dyb vejrtrækning kan du mærke, hvordan arret reagerer på de forskellige stræk tilpasset efter behov.

Husk, det skal ikke gøre ondt, når du laver øvelserne. Det er derfor vigtigt, at du lytter til din krop, og hvad den kan klare. Mærk altid efter og tilpas øvelserne til et niveau, der passer til din krop, så du undgår ubehag og smerter.

Om Klinik Underværk

Anette, Michelle og Mette fra Klinik Underværk er UroGynObs fysioterapeuter, der har specialiseret sig i behandling af smerter og komplikationer relateret til bækkenet, underlivet og bækkenbunden. Klinik Underværk er et behandlingssted og et tværfagligt klinikfællesskab bestående af forskellige fagpersoner, som har til hensigt at være der for dig før, under og efter graviditeten, og hjælpe dig med at finde den bedste løsning for dig og din families sundhed og trivsel.