6 gode podcasts til far

Nu skal det handle om at være far. Både når det er smukt og livsbekræftende, men også når det er svært og gør ondt. Dyk ned i 6 gode podcasts om faderskab og alle de små og store spørgsmål, der knytter sig til dét at være far. Perfekt til de lange gåture med barnevognen.

1. The Far side

Bag podcasten The Far side står de to aarhusianere, Jesper Breining og Christoffer Ward, som med lige dele humor og ærlighed deler ud af deres gode og mindre gode erfaringer med farrollen. De to værter sætter en række kendte fædre i stævne og diskuterer alt fra parhold og kønsroller til forældrerollen, adoption og fertilitetsbehandling.

2. Far, der er noget vi skal tale om

Hvordan er man en god far for sit barn? TV- og radioværten, Thomas Skov, taler i fem programmer med fem forskellige mænd, der åbner op omkring relationen til deres egen far. Det er blevet til fem meget personlige samtaler om alt fra tyranniske til inspirerende fædre. Lyt til podcasten her.

3. Jeg er far

Jeg er far-podcast sætter fokus på den afgørende rolle fædre har i deres børns liv. Det er en podcast for fædre, der gerne vil have fokus på faderskabet og reflektere over sin egen rolle som far. Lyt til Jeg er far her.

4. Fårking far

I podcasten Fårking far inviterer musiker, Mathias Hundebøll, en række markante mænd ind til en snak om dét at være far. Både når det er magisk og opløftende, men også når det er svært og gør ondt.

5. Farmænd

De to farmænd, David Mandel og Jasper Ritz, inviterer hver uge ind til en snak om deres fædre-tilværelser, der både byder på op- og nedture, sjove anekdoter, lun lommefilosofi og svære spørgsmål. Læs mere om Farmænd.

6. Brinkmanns briks – Far

I dette afsnit af Brinkmanns Briks gæster bl.a. Psykolog og Formand for Mænds sundhed, Svend Åge Madsen, programmet til en snak om den moderne far anno 2020. For hvad er en far, hvad skal han kunne i dag, og hvordan har farrollen ændret sig gennem tiden?

LÆS OGSÅ: Aktiviteter for fædre på barsel

Mødrehjælpen

Mødrehjælpen er en socialhumanitær organisation, der rådgiver og støtter gravide og børnefamilier.

Mødrehjælpen består af både professionel rådgivning og en politisk fortalerindsats, som er organiseret i Fonden Mødrehjælpen, samt en frivillig indsats forankret i Mødrehjælpens lokalforeninger og butikker.

Log ind for at gemme artikler

Du skal logge ind eller oprette en profil for at kunne gemme artikler.

Log ind

Log ind med din profil for at se gemte artikler, ansøge om babypakker og bruge Huskelisten.

Glemt password?

Angiv din e-mail adresse for at få tilsendt et nyt password.

Vælg nyt kodeord

Du er logget ind med et midlertidigt kodeord og skal derfor vælge et nyt kodeord.