Vær med til at skabe et godt fælles­skab i dit barns dagtilbud

Når dit barn starter i dagtilbud, bliver I en del af et større fællesskab med andre børn og voksne. Her kan du blive inspireret til, hvad du sev kan gøre for at styrke fællesskabet.

En del af et større fælleskab

I en vuggestue eller dagpleje bliver du og dit barn en del af et større fællesskab, der også tæller de andre børn og forældre.

Det er rart at føle, at ens barn bliver taget godt imod i et varmt og inkluderende fællesskab. Stærke fællesskaber mellem de voksne – mellem personale og forældre og mellem forældrene – kan gøre, at dit barn trives bedre og lettere knytter sig til de andre børn.

Et godt fællesskab kan være et, hvor man kender de andre forældre lidt, hvor man føler sig velkommen og selv tager imod andre.

Det kan du selv gøre for fællesskabet

Danmarks Evalueringsinstitut (EVA) for Børne- og Undervisningsministeriet

Børne- og Undervisningsministeriet
Børne- og Undervisningsministeriets arbejdsområder inkluderer blandt andet dagtilbud, grundskoler og ungdomsuddannelser. Ministeriet regulerer rammerne for dagtilbud (vuggestuer, dagplejen, børnehaver og aldersintegrerede institutioner) og private pasningsordninger efter dagtilbudsloven.

Danmarks Evalueringsinstitut (EVA)
EVA er en uafhængig statslig organisation, der gennem evalueringer, analyser og redskaber bidrager til at udvikle kvaliteten i dagtilbud og uddannelser.

 

Log ind for at gemme artikler

Du skal logge ind eller oprette en profil for at kunne gemme artikler.

Log ind

Log ind med din profil for at se gemte artikler, ansøge om babypakker og bruge Huskelisten.

Glemt password?

Angiv din e-mail adresse for at få tilsendt et nyt password.

Vælg nyt kodeord

Du er logget ind med et midlertidigt kodeord og skal derfor vælge et nyt kodeord.